Joyce Beekman

Recruitment Marketeer

Joyce kwam het team in december 2018 versterken. Zij is Recruitment Marketeer bij Goodijk en zorgt ervoor dat Goodijk bij de juiste bouwprofessionals en opdrachtgevers online opvalt doormiddel van creatieve, commerciële ideeën en samenwerkingen. Ze is verantwoordelijk voor de website, de social media-kanalen van Goodijk, online campagnes en voor het beantwoorden van inkomende mail, appjes en PB’s.


Ook hou ik mij bezig met het bedenken en schrijven van wervende content. Dit doe ik samen met ons team op het gebied van onder andere: sponsored content, blogs, advertenties, video’s, foto’s en vlogs. De Sjoerd Toert video’s zijn daar een goed voorbeeld van. Elke dag is anders en dat maakt mijn werk zo leuk!

Ik haal veel energie uit sociale contacten, zowel zakelijk als privé. Werkgeluk staat bij mij op 1. Thuis vind ik het fijn om samen dingen ondernemen met familie en vrienden. Met mijn man wandelen in het bos, gezellig lunchen met vriendinnen en nieuwe steden ontdekken met mijn zoon. Verder ben ik een echte ‘green girl’, die de aarde zo min mogelijk wil belasten. Mijn biologische tuin maak ik zo aantrekkelijk mogelijk voor insecten en ik pak de fiets wanneer het kan. Duurzaamheid maakt me vrolijk!”